Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tisdagstankar

Dagarna springer iväg och vi hittar på massor av skojigheter. Idag inledde vi dagen med morgonmys som alla andra dagar. När Agnes var lämnad på förskolan tog jag den dagliga morgonpromenaden och sedan åkte jag och Vera och handlade inför veckan. Vera tyckte dock mest det var kul att äta upp min lista och kasta pennan och nappen på golvet. Väl hemma blev det lunch och vila innan vi hämtade hem storasyster. Lovade igår att vi skulle pyssla med sakerna vi hittade i skogen igår. Så det gjorde vi och det skall vi fortsätta med imorgon. Bilder på detta kommer. 

Kvällens middag var riktigt god. Kalkonfärsbiffar fyllda med getost, rostade rotfrukter och en yoghurtsås. Efter middagen drog jag på ridkläderna och åkte ut till stallet för en härlig tur i skogen. Hösten är verkligen här nu. Löven börjar gulna och det blir mörkt och kallt fortare. Men det är så härligt! Avslutade kvällen med en kort löprunda, två knäckebröd och en dusch. Snart är det dags att stänga ögonen, men först lite bilder från dagen..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 − tre =