Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Pippi Långstrump

I eftermiddags när vi satt och ritade sa Agnes att hon ville rita Pippi Långstrump. Hon frågade om jag kunde visa en bild på Pippi och sedan ritade hon denna. Jag var helt i chock! Snacka om stolt mamma. Visst frågade hon om lite småsaker, men hon ritade allt själv. Den lilla figuren bredvid är såklart herr Nilsson. 

Hon frågade om vi kunde göra en tavla av det, så när hon målat färdigt gjorde vi en ram av en gammal passpartou som hon fick färglägga. Denna skall sparas för alltid. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × = 9