Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Evighetsprojekt

I veckan började jag med ett riktigt evighetsprojekt. Nämligen att sortera upp tjejernas kläder och börja sälja av. Herregud vad kläder det blir när man har i alla storlekar från 50-104. Vera ligger på 74/80 i storlek nu och då tanken är att det inte skall bli fler barn, så börjar vi nu sälja av så smått. Även om jag tycker att Tradera är lite meckigt, så har jag valt den kanalen. Hade egentligen tänkt att ställa mig på någon loppis, men eftersom att där är en hel del märkesgrejer så tror jag att man gör bättre affärer på Tradera än på loppis. Vi får väl se helt enkelt. 

Lite sentimentalt är det att sälja småkläderna, men det är bättre att de kommer till användning hos någon annan. Har sparat några guldkorn som tjejerna kan se tillbaks på när de är äldre. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ sex = 7