Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godnatt! 

Att man aldrig lär sig. Tror ni inte att Vera vaknade så fort jag publicerat inlägget om att jag skulle passa på att sova efter lunchen?! Snark! Det är alltid likadant. Man skall aldrig skriva eller säga sådana saker, för då blir det precis tvärtom. 

BVC besöket gick bra. Vera har vänt i vikt och vägde idag 9,6 kg och var 70 cm lång. Efter detta valde jag dock att åka hem. Skulle egentligen till emporia en sväng, men kände mig helt slut och skakig i kroppen. Väl hemma försökte jag ta det så lugnt som det går med två små barn. Kände mig riktigt lurig och illamående. Svaret är troligen sömnbrist. Därför ligger jag i sängen redan nu. 

Godnatt! 

P.S. Kolla in denna glada tös. Inget är bättre än detta stora leende. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × = sextio tre