Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sömnlösa nätter

Vera är inne i en riktigt kass period vad det gäller nattsömnen. Hon både vaknar många gånger och är vaken länge. Kass kombo! Både jag och Emil känner oss som vandrande lik och varje dag tackar jag den som uppfann concealern så att jag kan täcka över icapåsarna under ögonen, haha! Men det händer mycket för den lilla loppan, så jag hoppas att även detta är en av de berömda faserna. Tänder håller på att tränga genom, hon är mer med i vad som händer runt omkring och hon kämpar för att förstå hur hon skall ta sig framåt. 

Imorse var jag väldigt nära på att skippa morgonpromenaden då Vädert var riktigt höstigt, kallt och blåsigt och jag ville bara dra täcket över huvudet, men icke! I efterhand var det riktigt gött. 

Nu sover lillan och jag skall göra detsamma. Det gäller att ta vara på alla tillfällen som ges. I eftermiddag väntar BVC och en tur till emporia tillsammans med mina töser. Mysigt! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− fem = 3