Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fredag

Godmorgon! Fredag med mina fina töser ligger framför oss. Inatt har Vera sovit lite bättre och jag har sovit som en stock medan Emil har tagit henne, så idag känner jag mig lite bättre. Morgonen började redan halv sex, men efter sammanhängande sömn är det inga problem. Klockan 6.15 hade vi kafferep i sängen. 

Nu har vi ätit frukost och om en stund skall vi göra oss redo för en tur till emporia. Jag har köpt nya glasögon som skall hämtas och vi har lite annat som behöver fixas. 

Hoppas att ni får en skön fredag! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − två =