Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Helgen

Helgen närmar sig sitt slut och den har varit riktigt bra även om resterande delar av familjen inte riktigt är i form. Emil är fortfarande inte helt hundra, Agnes hosta är inte alls kul och Vera är fortfarande väldigt förkyld, men medicinen hon fick i början av veckan har bitit på svampinfektionen i munnen, så den är betydligt bättre. Alltid nått! Jag känner mig bättre och imorgon hoppas jag kunna få till någon form av träning. 

Idag har vi hängt ute i trädgården, skördat årets sista morot, ätit pannkakslunch, jag har varit på den årliga kransbindningen och nu ikväll har jag suttit och pillat med julkort. 

Nu säger vi godnatt till denna veckan. Imorgon väntar jobb för Emils del och jag och tjejerna skall ha en mysig måndag tillsammans, precis som vanligt! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − = 5