Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Heldag på Ikea

Godkväll! Hoppas att ni haft en bra dag. Det har vi. Morgonen började vid 6.20 här hemma med att Vera vaknade. Agnes däremot tog för tredje morgonen i rad sovmorgon och kom inte ner förr än klockan var halv åtta. När jag frågade henne om hon börjat sova längre svarade hon ”ja, det är skönt för kroppen”. Haha, den ungen. Hon har svar på allt! 

Frågade henne om hon var sugen på att ta en tur till Ikea idag och det ville hon såklart. Vi stack hemifrån lite innan tio och Agnes gjorde klart för mig att hon skulle lämnas i Småland för hon hade bara varit där en gång tidigare. Jag frågade om inte hon och jag kunde mysa istället, men icke. Svaret från den lilla damen blev ”men mamma, vi träffas ju sen när vi skall äta tillsammans”. Så sagt och gjort. Hon fick vara i Småland och det var samma tjej som jobbade denna gången som sist. Snacka om rätt person på rätt plats. En riktigt härlig tjej och Agnes gillar henne. 

För en stund kändes det som att gå runt ensam på Ikea med Agnes i Småland och Vera som sov. Mysigt att lulla lite. Fick köpt de smågrejerna som vi behövde och sedan hämtade jag Agnes. Hon fick massor med beröm vilket såklart gör en så stolt. De sa att hon var social, snäll och att hon var väldigt förnuftig. Min fina Agnes. Efteråt mötte vi upp Emils kusin, Emma med bebis som blev lunch- och eftermiddagssällskap. Väldigt mysigt! Efter Ikea tog jag en snabb tur till stoff och stil för att handla vaxduk innan Agnes pysslar sönder vårt köksbord. 

Efter middagen blev det en ridtur i en mörk skog tillsammans med lina och nu har jag landat hemma i soffan. Känner mig rätt sliten och med smygande huvudvärk efter en riktig heldag, så snart måste jag försöka sova. 


2 reaktioner på ”Heldag på Ikea

  1. Supermom! Tack för sällskapet idag 😃 Skruvade så mkt när jag kom hem så en skruv gick isönder 😆
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 + två =