Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sista dagen 

Så var den sista föräldralediga dagen här. Den blev inte riktigt som planerat, men den blev himla bra ändå! När vi kom till förskolan fick vi veta att det varit ett utbrott av kräksjuka på grannavdelningen och att mer än ett tiotal barn insjuknat, samt några ur personalen. De trodde att det bara var en tidsfråga innan det var dags på Agnes avdelning. Jag valde därför att vända hem och spendera sista dagen tillsammans med båda mina töser. Men eftersom att vi hade städning idag fick vi tänka om, så vi packade in oss och åkte hem till Emils föräldrar där även Emils mormor och morfar var. Det blev lek och lunch. 

Emil slutade tidigare och kom och mötte upp oss. Det betyder att han är färdigjobbad för de kommande nio månaderna. Galet! 

Väl hemma drog jag på ridkläder och åkte en vända till stallet. Kallt men så härligt. När jag kom hem blev det middag och sedan ett bad tillsammans med Agnes. Nu sitter jag i soffan, njuter av lugnet och funderar. Har packat ihop mig och tagit fram kläder inför morgondagen och för att vara ärlig så pirrar det lite i magen. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× sju = 35