Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Den stora dagen 

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det nämligen min 30-årsdag. Jag vaknade av skönsång á la mina älsklingar. Av Agnes fick jag det finaste armbandet man kan tänka sig. Bara tanken att hon har suttit och gjort detta med sina små händer gör mig alldeles rörd. 

Så, 30 år, men jag måste erkänna att den där 30-årskrisen det pratas om känner jag inte av. Däremot känner jag mig oerhört stolt och tacksam över vad jag faktiskt åstadkommit under dessa åren. Min man, våra fina barn, hus, familj, vänner, jobb och mer därtill. Livet är fantastiskt. Det gäller bara att fokusera på rätt saker! 

Tusen tack för alla fina hälsningar! Huset är numera fullt av blommor och kärlek. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 2 = två