Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mycket

Det har varit mycket de senaste dagarna. Mycket jobb, mycket tid från familjen, en hel del dåligt samvete, några psykbryt och lite annat smått och gott. Därav ingen som helst tid eller ork för bloggen.  Men nu är helgen här och det är dags för återhämtning. Imorgon åker jag, Emil, Petra och Simon till Ystad Saltsjöbad för total avkoppling och bortkoppling av verkligheten. Känns som att det är precis vad jag behöver även om jag får erkänna att det känns lite tungt att vara utan barnen. När vardagen är igång på detta vis så saknar jag dem. 

Mina fina goa töser. Alltså kolla in bilden på Vera. Jag smäller av. Den är så himla mycket Vera. En tokig unge med humor. Hon är så rolig. Och busig! Herregud vad vi kommer ha att göra. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 + = nio