Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Grattis till oss

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Här är det bara fint. Har precis avslutat ett cykelpass och ätit lite kvällsmat i form av jordgubbar, banan och vaniljkvarg. Mums! Är inne i ett riktigt bra träningsflow och min kropp känns starkare för varje dag. 

Nu väntar snart en dusch tillsammans med lite nya produkter från Löwengrip Care and Colour. Ett silvershampo, hårinpackning, hårolja och en parfym. Alltid kul att prova något nytt! 

Dagen har varit bra. Jag var på utbildning i förmiddags och sedan höll jag ledigt resten av dagen så att vi kunde ha lite familjetid i och med att det var Veras födelsedag. Istället jobbade jag lite nu ikväll så att jag är i fas tills imorgon. 

Tänk att vår lilla tös är ett år. Det betyder att jag och Emil varit tvåbarnsföräldrar i ett år och vi har klarat det! Med bravur dessutom. Grattis till oss! Jag är så glad att jag får dela föräldraskapet med Emil. Tillsammans är vi ett riktigt bra team. Det har varit ett intensivt år som verkligen prövat oss. Jag tänker såklart på när Vera var sjuk. Det var en vidrig tid och jag får ont i magen bara jag tänker på det. Men tillsammans löste vi det och idag mår hon bra vilket jag är så tacksam över. 

Ett grattis även till Agnes som varit världens bästa storasyster under detta året. Hon är väldigt omtänksam och snäll mot sin syster och Kärleken de har till varandra är så häftig. Att få se dem tillsammans är underbart. 

Så ett stort grattis till hela familjen Appelgren! Vårt första år som en hel familj har passerat och nu ser vi fram emot många fler! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− åtta = 0