Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vera 1 år

Idag är det ett år sedan Vera föddes. Det är verkligen blandade känslor kring detta. Hon föddes ju nyss, men ändå känns det som att hon alltid varit en del av vår familj.

Vår lilla stora tös med ett konstant leende på läpparna och bus i blicken. Hon är envis som få och vet precis vad hon vill eller inte vill. Världens finaste lillasyster!

Hon älskar att leka och kan underhålla sig själv långa stunder. Det är väldigt kul att observera henne och se vad hon hittar på. Agnes har aldrig varit så intresserad av att leka själv, så detta är en ny erfarenhet för oss. Sömnmässigt har det varit en minst sagt tuff period. Fyra kindtänder har tittat fram och vår känsla är att dessa har spelat in en liten del till oroliga nätter. Men de senaste dagarna har det känts lite bättre och vi hoppas på att det skall hålla i sig.

Utvecklingsmässigt känns det som att det går i rasande fart. Hon går ut med möblerna och ibland är hon även ute och går MED möblerna. Vi snackar allt från sin matstol till våra stolar och till soffbordet. Hon släpper mer och mer, men änsålänge har hon inte gått själv. Hon pratar mer och mer och just nu är det ord som mamma, pappa, hej, titta, där och dricka som kommer ur den lilla munnen. Även något som liknar tack.

Vi har firat med sång, paket, familjemys och avslutningsvis jordgubbar och nu sover vår lilla födelsedagsgris gott i sin säng.

IMG_9980

IMG_9987
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex + 8 =