Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Torsdagsfredag

Godmorgon världen! Så var det torsdag och även Appelgrensk fredag. Det mina vänner är göttigt! Älskar mina lediga fredagar tillsammans med familjen. De är väldigt värdefulla! Tredagars helg passar oss utmärkt. 

Nu sitter jag på bussen på väg mot jobb. Har en hel del att göra idag, men det är bara till att ta en sak i taget så skall jag säkert kunna bli klar! Har även lovat mig själv en träningslunch. Fint! 

Så, helgen! Imorgon är det planlöst om man bortser från tacofriday på kvällen. Emil behöver lite nya kläder så jag försöker tvinga med honom att handla lite. Kan räkna gångerna som har köper något åt sig själv på en hand. Och när han behöver något så behöver han även sin personal shopper (läs mig) annars blir det inget. Han behöver unna sig själv lite mer. Hör du det älskling?! 

På lördag har vi först ett bioevenemang med jobb och sedan på kvällen väntar en helkväll med kollegor och respektive då vi skall till Mat & Vin i Slottsparken. Skall bli kul. Och gott! 

På söndag är det planlöst även där, så då blir det lugnt och skönt. 

Nu – andas lite innan jobb väntar. Vi hörs! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sju − 3 =