Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Huvudvärk

Hejdär! Nu sitter denna morsan på bussen på väg hem. Solen skiner och himlen är blå. Skönt! Något som är mindre skönt är att jag har sådan sanslös huvudvärk trots alvedon och har haft det stora delar av dagen. Därav ingen lunchträning och jag är trött i kropp och knopp. Hoppas på att det är något tillfälligt så att jag känner mig bättre imorgon igen.

Ser fram emot en god thaisallad när jag kommer hem och sedan blir det en lugn kväll med familjen. Vad hittar ni på? 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 2 = sex