Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ensam 

Ikväll har jag spenderat kvällen med mig själv. Emil och tjejerna har varit hemma hos hans föräldrar och jag har bara varit. Jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta det så mycket som jag faktiskt gör. Att få äta i lugn och ro, sitta i soffan och slötitta på tv, att få njuta av tystnaden och bara vara själv. Det skulle bli fruktansvärt tråkigt i längden, men idag var det precis vad jag behövde!! 

Nu är jag redo att inta sängen och ladda batterierna. Men först lite bilder från dagen. Lunchträning, sol och blå himmel, mangomellis och familjer på äventyr. 

Natti! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre + = 5