Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

För mycket

Idag mina vänner skall vi fira! Denna veckan har varit alldeles för mycket. Jag har haft så sanslöst mycket att göra på jobb och varje dag har jag kommit hem med huvudvärk och varit så trött. Jag älskar mitt jobb. Ingen dag är den andra lik och jag utmanas konstant med saker jag inte gjort tidigare. Att ha mycket att göra passar mig betydligt bättre än att ha för lite, men med tanke på att jag egentligen bara skall jobba 75 % så blir det tufft att hinna med allt på dessa timmar och det känns istället som att jag jobbar 8 timmar fast på 6 timmar. Det är inte hållbart i längden. Så idag, idag skrevs mitt kontrakt om och jag har nu en 100% tjänst med möjlighet att vara lite mer flexibel. Det känns minst sagt fantastiskt och jag är stolt över mig själv. 

Emil är hemma med barnen på heltid och detta är min chans att testa mina vingar. Det kommer såklart betyda lite mer jobb, men också mer frihet på många plan. Låter kanske konstigt att jobba mer men för min del kommer det att bli mindre stress. Jag tror och hoppas på att detta kommer bli hur bra som helst. 

Så nu kör vi! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 4 = åtta