Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Väl förberedda

Godnatt! Idag har vi haft kalas nummer två för att fira mig och Vera. Att ha kalas för närmare 30 personer är verkligen en utmaning. Det är en av gångerna som jag känner att vårt hus är alldeles för litet. 

Men det gick bra idag. Vi var väl förberedda, maten blev god, kakorna likaså och barnen hade superkul. Både jag och Vera fick massor av fina presenter. Tusen tack till er alla som kom. 

Kvällen har sedan spenderats i soffan och nu väntar sängen. 

Imorgon skall Agnes på barnkalas, jag skall rida, packa inför kommande jobbresa och börja spåna inför nästa veckas sista firande –  min fest. Men först och främst – SOVA! Godnatt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 9 = sexton