Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Små lappar 

Agnes fullkomligt älskar att skriva och näst intill dagligen vill hon skriva små listor. Hon sitter och ljudar fram bokstäver, frågar om stavning och skriver. Hon är väldigt duktig på att komma ihåg bokstäverna och nu är det inte många bokstäver som hon blandar ihop. Är grymt imponerad! 

Ett tillfälle då hon alltid vill skriva är när vi skall skriva handlelista. Hon har en egen liten skrivbok som hon skriver i och sedan skall denna lilla lista såklart få följa med till affären. 

När jag kom hem från Göteborg hittade jag förra veckans handlelista av Agnes. 




Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ ett = 8