Add Comment Register

Festligheter

söndag 26 februari 2017 kl 14:29

Hej på er! Hoppas att ni har en skön söndag. Det har vi. Gårdagens festligheter är undanstädade och barnen hämtade. 

Vilken kväll det blev igår. Huset fullt av goda vänner, massor med mat och dryck. Svårt att ha det annat än kul då. Det blev väldigt lyckat och jag är både glad och tacksam att jag har så mycket fina människor runt omkring mig. Jag fick massor med blommor och fina presenter. Tack alla som kom! 

Trots att kvällen avslutades vid halv tre vaknade jag pigg klockan sju imorse. Heltokigt! Men jag gick upp, tog ett bad, plockade här hemma och åt frukost i lugn och ro innan vi körde till babyringen för att prova ut ny bilstol till Vera. Agnes kommer att sitta kvar i sin bakåtvända ett tag till, så vi behövde en ny till Vera. Det blev en Britax Highway II. Det satt bra i bilen, har fått bra omdöme och var lite smidigare än den vi har sedan innan, så vi hoppas på att den skall bli bra. 

Nu är det familjevila som gäller här hemma. Agnes och Emil myser i soffan, Vera sover och även jag skall blunda lite. 


Skriv ett svar


9 × fyra =