Add Comment Register

Sliten tjej hej! 

måndag 27 februari 2017 kl 15:13

Goddagens! En trött Hanna sitter på bussen på väg hem till familjen. Efter tre helger där vi haft massvis med folk hemma vilket innebär städning innan de kommer, mat och fix och städning då de har gått känner jag spontant att det kommer att dröja innan det blir events hos Appelgrens igen, haha. Dock väntar Pomp de Lux hemma hos mig på söndag, men det blir inte lika avancerat om vi säger så. För jag får väl erkänna att jag är rätt så sliten. 

Men nu är jag som sagt på väg hem efter en dag på jobb. Tog min lunch till att fixa naglarna. Har saknat dem. Ytligt, jag vet. Men mina egna naglar är så sköra och bryts hela tiden, så nu när det öppnat en salong 20 meter från kontoret kunde jag inte låta bli. 

Ikväll tror jag att jag och Agnes tar en tur till stallet bara hon och jag. Hon älskar det och jag tycker det är så mysigt att få hänga med bara henne. Det behöver hon. Det är mycket känslor i den lilla kroppen just nu, så hon behöver tid. 

Men först skall jag andas lite på bussen. Hörs! 

2 kommentarerKommentera »

  1. Mamma till Agnes och Vera

    Tack! Salongen heter Linh Nails 😊

  2. J

    Fina! Vad hette salongen?

Skriv ett svar


− 2 = ett