Add Comment Register

Att prioritera tiden

fredag 3 mars 2017 kl 19:01

Godkväll! Hoppas att ni har det bra. Det har jag. Men som jag har skrivit de senaste gångerna så är det mycket nu. Jag väljer därför att lägga all min lediga tid på familjen. Det är mycket jobb nu vilket betyder att det är extra viktigt att all annan tid spenderas tillsammans med familj och vänner. Att prioritera det som är viktigt helt enkelt. Därför kommer det inte bli lika mycket inlägg här. 

Veckan har bestått av jobb, stallmys med min stora tös, Göteborg med jobb och nu ikväll har vi haft räkpillarfredag. Gott och härligt! Älskar att få spendera tid med med min fina familj. Nu sover barnen gott och jag och Emil skall mysa ner oss i soffan, titta på på spåret-final och kramas. Imorgon har jag en heldag med tjejerna. Emil skall nämligen iväg hela dagen och kvällen. Men nu – soffhäng! 


Skriv ett svar


+ nio = 10