Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Måndagmorgon

Godmorgon! Måndag och en ny vecka är här. Efter två veckor i rad med Göteborgsjobb så ser jag fram emot en vecka hemma i Malmö. Det är kul att åka iväg, men tiden från familjen är tung. 

Denna veckan har jag en utbildning att se fram emot, middag med kollegor imorgon, familjehäng, förhoppningsvis en och annan ridtur och en orörd helg som så skall förbli! 

Nu skall jag njuta av tystnaden på bussen innan hjärnan skall kopplas på. 

Bilder från vår tjejlördag kommer här! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× ett = 9