Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Jobbupdate

Godmorgon säger jag till ännu en ny dag! Sitter på bussen redo för en förmiddag på jobb innan jag skall på utbildning hela eftermiddagen och avslutningsvis äta middag med ett par kollegor ikväll. Just nu känns det väldigt ”äta, jobba, sova”, men jag antar att det är så det kommer att vara periodvis framöver. Det viktigaste är dock att ha fullt fokus på familjen när man kommer hem till Emil och barnen. 

När jag kom tillbaks från min föräldraledighet var stora delar av mina arbetsuppgifter utbytta vilket gör att jag har massor med nya grejer att ta in och lära mig. Kul och utvecklade, men också väldigt energikrävande. Varje dag stöter jag på något nytt, men snart skall jag förhoppningsvis vara inne i svängen på riktigt. Till en början var tanken att jobba 75% men eftersom att jag känner att det resulterade i att jag istället jobbade 8 timmar komprimerat på 6 timmar så valde jag att skriva om mitt kontrakt till 100%. Spännande! Är så glad att jag fick och tog denna chansen. Även om det är mycket slit så är det superkul! 

Hörs! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två × = 2