Add Comment Register

Tiden springer iväg

torsdag 16 mars 2017 kl 13:21

Hej på er,

En snabb liten uppdatering kommer här. Veckan har varit minst sagt fullspäckad. Ännu en sådan tänker ni. Ja, precis så är det. Men det har varit en övervägande kul vecka.

Mycket jobb, all fritid har lagts på min fina familj, idag väntar kvällsevent på jobb med efterföljande After Work och imorgon är det fredag. I helgen har vi inte allt för mycket planer utan det blir precis som förra helgen, att vi tar det som det kommer och försöker att ta det så lugnt som möjligt. På lördagkväll skall mamma och Jan passa tjejerna så att jag och Emil kan få vara bara vi två. Skall bli så skönt att sova en hel natt ostört och inte gå upp klockan fem. Just nu är det både mycket vaket, men framförallt tidigt vaket!! Vera vaknar vid 5, 5.30. Snark! Men om man skall se det positiva i det hela så är hon alltid som en solstråle då hon vaknar.

Nu – mer jobb! Hörs!

En kommentarKommentera »

  1. Sofia

    Kika gärna in hos mig , skriver om småbarnslivet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella . <3

Skriv ett svar


2 + sju =