Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godmorgon torsdag

Var tog veckan vägen? Sitter ännu en morgon på bussen på väg mot kontoret. Har en fullspäckad dag framför mig vilket blir spännande. Inleder dock först med torsdagsfrukost tillsammans med kollegorna. Blir en bra start! 

Annars har vi haft en bra vecka. Solen har visat sig i princip varje dag vilket gör att energin och humöret har varit på topp. Vi har träffat underbara Signe som äntligen är född. Agnes tyckte att det var så mysigt! 

Jag Har hunnit med en hel del träning, igår gjorde jag dessutom nypremiär på stor häst. Alltså det gick så dåligt att jag skämdes. Ville bara hoppa av och ställa in hästen. Men fördelen är ju att det bara kan bli bättre, haha! 

Imorse hann vi med lite familjemys i sängen då både tjejerna vaknade precis innan min klocka. Väldigt gosigt att få snusa på dem en stund innan jobb. Ikväll ser jag fram emot en lugn kväll tillsammans med dem och sen är ju nästan helgen här. Härligt! 

Men nu – jobb! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× tre = 9