Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bodypump

Goddagens! Solen skiner, himlen är blå, det är fredag och jag har slutat tidigt. Kan det bli bättre än så? Tror inte det! Sitter på bussen på väg hemåt efter en kort men produktiv dag på jobb. Började morgonen riktigt tidigt. Hade nämligen bokat in mig på ett Bodypumppass klockan 6.30. Ja, du läste rätt. Om jag har blivit tokig?! Ja, kanske. Men så gött det var. Inte lika gött att gå upp klockan 5. Men att känna sig pigg, stark och färdigtränad klockan 7.15 var riktigt nice. Tror att det får bli tradition. 

Vad händer annars i helgen? Idag är det familjemys på schemat. Hoppas kunna njuta lite av solen när jag kommer hem. Middag hemma tillsammans bara vi fyra och en lugn kväll i soffan med min kärlek. Imorgon är det lite fix på dagen och kalas på kvällen och även på söndag är det dags för kalas. 

Vad hittar ni på i helgen?

Ha en skön helg! Det skall jag ha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 + sju =