Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Prioriteringar

Godmorgon! Så var det onsdag. Igen! Har suttit i utbildning måndag och tisdag. Superkul, intensivt och givande. Men oj vad man inte är van att sitta still och lyssna hela dagarna. Har varit helt slut om kvällarna, men så blir det när hjärnan får jobba. 

Sitter i detta nu på bussen på väg mot jobb. Hann precis träffa Agnes imorse. Märks på mornarna att klockan är framställd då de sover till sju. Konstigt nog somnar de ändå vid sju på kvällen. Agnes har haft lite svårare att somna, men Vera är supertrött. En snabb kram hann vi iallafall med och sedan ringde hon mig när jag satt på bussen så att vi kunde morgonprata lite. 

I förra veckan var jag som jag skrivit tidigare och red på ÖRS. Min plan var att rida varje onsdagkväll med förhoppning om att det skulle kunna fungera. Men efter övervägande denna veckan så har jag bestämt mig för att ridningen får ligga på is ett tag framöver. 

För ett tag sedan så bestämde jag mig för att mitt främsta fokus det kommande året skall ligga på familjen och jobb. Familjen kommer alltid att gå först för mig, men just nu har jag fått en chans på jobb som jag kommer att ta vara på. Det innebär såklart mycket jobb, men också stor persolig utveckling. När jag satte mig ner och tittade i kalendern så insåg jag att bara under april och maj så kommer jag missa minst 4 ridningar tack vare resor och jobb och då kan jag inte motivera att lägga så mycket pengar som det faktiskt kostar att rida. 

Så det blir till att fokusera på annan träning helt enkelt och prioritera vad som är viktigast. 

Nu – jobb. Men först en bild. En typisk Hanna-outfit dagen till ära. Nude, Skinn och  Converse. Allt jag gillar på en och samma gång. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 × = sju