Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

På resande fot

Ett par dagar på resande fot har gjort att jag inte hunnit med att uppdatera er. Två dagar har spenderats i Stockholm. Det blir långa dagar när man är iväg på detta sätt. Åkte flyget klockan sex i tisdags och kom hem klockan tio igårkväll. Kul och givande resa, dock får jag erkänna att det är tufft att vara utan familjen. Har inte träffat tjejerna sedan i måndagskväll, men i eftermiddag får jag krama om dem igen. Äntligen!! 

Agnes hjälpte mig att packa min väska och tyckte då att hennes armband skulle följa med till Stockholm så att jag kunde vara fin ❤

Nu – jobb! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ ett = 7