Add Comment Register

Godmorgon världen!

torsdag 13 april 2017 kl 05:38

Hoppas att ni sovit gott. Det har jag. Vaknade dock av en chock när klockan ringde. Inte så konstigt med tanke på att den stod på 05.10, men med tanke på att jag inte varit vaken en enda gång inatt så kändes det lite märkligt. 
Nu sitter jag på bussen på väg mot ett pass bodypump. Det är bara torsdag och jag har snart hunnit med mina tre veckopass. Jag har en liten tävling med mig själv som går ut på att jag skall träna 100 pass innan Augusti är slut. Det innebär ca 4 pass per vecka och min plan är att 3 av dessa skall vara under vardagarna och 1 eller 2 på helgen. Känns som ett rimligt mål. Har börjat träna mer pass och det tycker jag är riktigt kul. Behöver någon som pushar och peppar. Just nu är Bodypump och CX (Core) mina favoriter. Har kört lite spinning också, men det tycker jag är sådär. Bra konditionsmässigt, men lite långtråkigt. Men all träning är bra och just nu är det fokus på att få en stark kropp. 

Såhär ser det ut just nu. 

Skriv ett svar


åtta × 4 =