Add Comment Register

Stick to the plan

måndag 24 april 2017 kl 19:11

Godkväll! Hoppas att ni haft en bra dag! Det har jag trots en riktigt tung natt. Båda barnen vakna vilket betyder trötta föräldrar! Men det är bara till att bita i det sura äpplet och kämpa på. Hann med ett dubbelpass på lunchen. Började med Core och fortsatte med spinning. Kombinationen av de två gör en minst sagt mör! Just spinning tycker jag är vidrigt, men jag intalar mig att det kommer att bli lättare med tiden. Så minst ett spinningpass i veckan blir det. 

Är inne i ett väldigt bra träningsflow just nu och jag följer min plan för att nå 100 pass innan augusti är slut. Dock händer det inte så mycket varken vikt- eller måttmässigt så ett par veckor framåt skall jag försöka lägga om kosten lite. Tidigare har jag i princip skippat kolhydrater helt, men nu när jag tränar som jag gör så skall jag testa att lägga till lite bättre kolhydrater i form av gryn, ris mm. 

Nu är det dags för lite kvällsmat innan sängen kallar så att jag orkar upp till morgondagens bodypump klockan 6.30. 

Godnatt! 

Skriv ett svar


8 + ett =