Add Comment Register

Torsdagsonsdag

onsdag 26 april 2017 kl 15:55

Jag är helt fel på dagarna denna veckan. Mentalt är jag en dag fram. Trist när det är på det hållet, haha! 

Annars då, dagen började lite innan sex när Vera vaknade. Tog en tidigare buss än vanligt så att jag kunde jobbs undan lite i lugn och ro. Hann med ett Core-pass på lunchen, lite möten i eftermiddag och nu är jag på väg hemåt. En helt vanlig onsdag (ville skriva torsdag, men det är det ju inte…). 

Längtar massor efter tjejerna och Emil, så idag ser jag framemot en kväll tillsammans. Vädret är ju helt okej, så kanske hinner med en tur ut innan de skall sova. Hade varit skönt! Skall även försöka att inte jobba ikväll och att gå och lägga mig i tid. Låter som en bra plan! 

Hur har ni det denna torsdagsonsdag? 

Skriv ett svar


fyra − 1 =