Add Comment Register

Äntligen fredag! 

fredag 28 april 2017 kl 06:11

Godmorgon! Så var det äntligen fredag igen! Denna helgen känns väldigt välbehövlig. Morgonen började tidigt med en Vera som tyckte att det var morgon klockan 5.15. Snark! Men upp och studsa. Agnes kom upp precis innan jag skulle gå till jobb, så imorse hann jag pussa båda barnen hejdå. Känns alltid skönt i hjärtat. Något annat som känns skönt i hjärtat är att få se hur deras relation utvecklas. Visst är det lite tjuvnyp här och där, men allra mest är det bara kärlek. Bilden är från imorse när Agnes läste bok för Vera. Tänk att de är våra. 

Nu sitter jag på bussen på väg in mot jobb. Skulle egentligen träna bodypump imorse, men i förrgår var jag ute och åkte rollerblades och på vägen hem blev jag trängd av en stor skåpbil varpå jag skall ta ett steg in mot trottoaren och istället sätter foten på en sten och gjorde en rejäl vurpa. Har väldigt ont i handled och arm som jag vred till. Hoppas att det skall kännas bättre de närmsta dagarna. Fram tills dess får det bli träning utan belastning av armar. Annars har denna vecka varit grym både tränings och matmässigt. Änsålänge har jag avverkat fyra pass, matlådorna har fungerat super och vågen visade ett kilo ner. Nu är det bara till att fortsätta kriga mot målet. 

Nu väntar ett par timmars jobb innan det är dags att hålla helg. Ha en skön dag! 


Skriv ett svar


+ 7 = femton