Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fullt ös 

Det har varit fullt ös den senaste veckan. Har varvat familjetid med valborgsfirande, kosläpp, badhusbesök med tjejerna, plantering av trädgårdsland, träning och ett par dagars jobb i Göteborg. Snart är det helg igen. Det gäller att hänga med i svängarna, för det går undan och man vill njuta av varje minut. 
Nu sitter jag på bussen på väg hemåt. Längtar efter en kväll tillsammans med familjen. Agnes har varit lite krasslig och hängig de senaste dagarna och jag hoppas att hon känner sig bättre snart. När flickorna har somnat ikväll hoppas jag på en träningsrunda. Har inte kunnat köra på som vanligt med tanke på min vurpa förra veckan. Har fortfarande väldigt ont i armen, så har fått köra sådant som är utan armar. Nästa vecka hoppas jag på att kunna köra bodypump och cx igen. Blir det inte bättre så får jag nog kolla upp det. 

En riktig bildbomb från senaste veckan kommer här. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 1 = tre