Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ovanlig helg

Godmorgon! Hoppas att ni haft en skön helg. Det har jag. Om än lite ovanlig. Möhippa fredag och lördag och sedan 30 årsfest i lördagskväll. Detta betyder att jag var utan tjejerna i över två dygn. Mycket märklig känsla att vara själv på det sättet. Vissa stunder var det fantastiskt skönt, men det var också så himla tyst och tråkigt. Kan konstatera att det är välbehövligt att vara ifrån varandra ibland och få perspektiv, men så härligt när man ses igen. 

Nu sitter jag på bussen på väg mot jobb. Ser fram emot en produktiv dag. Ikväll kommer mamma och jan och äter tillsammans med oss och när barnen somnat hoppas jag på lite träning. Det kommer att bli en bra tisdag helt enkelt! 

Bilder från de senaste dagarna kommer här. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × ett =