Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Min utmaning

Min utmaning är i full gång och jag ligger bra på det rent tidsmässigt. För er som inte läst om min utmaning tidigare så började den den 19 mars och går ut på att träna 100 pass innan den siste augusti. Det innebär 4,3 pass i veckan. Det är mycket träning när man har familj och jobbar, men det är absolut inte omöjligt och jag bestämt mig för att jag skall fixa det! 

Anledningen till att jag valt att utmana mig själv träningsmässigt är att jag tidigare fokuserat i princip bara på mat och vikt. Sedan Vera föddes har jag gått ner 28 kg och det är jag riktigt stolt över, men de senaste månaderna har vikten stått still, vilket inte är så konstigt, men det gör en lätt omotiverad till att fortsätta kämpa. Därför behövde jag ett nytt mål för att komma igång med träningen. Änsålänge fungerar det riktigt bra i kombination med bra mat. Vågen tickar långsamt nedåt, men den största förändringen är utseendet och känslan i min kropp. Jag känner mig mer slimmad och framför allt känner jag mig så mycket starkare och piggare. Den känslan är grym! Jag tänker mycket på träning och om hur jag kan planera för att klämma in ett pass. Ibland blir det tidigt på morgonen när alla sover, ibland blir det på lunchen på jobb och ibland när barnen har somnat på kvällen. Det finns inga ursäkter för att inte kunna avvara en timme för träning. Det är jag värd! 

Dagens status är 33 avklarade pass vilket betyder att jag ligger två pass före tidsschemat. Denna vecka har jag mycket jobb både på dagtid och kvällstid så jag bestämde mig redan innan att jag var tvungen att gå in med lite plus för att inte tappa det. 
Nu hoppas jag bara att min arm skall kännas bättre. Jag trillade ju med rollerbladesen för två veckor sedan och sedan dess har jag fått lägga om träningen och träna sådant som inte innebär så mycket armar. I måndags testade jag att köra två pass med armar, men det gör väldigt ont. Så idag har jag fått tid hos en ortopedspecialist och jag hoppas att det skall kunna ge lite svar. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× ett = 7