Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

37 pass och 45 cm

För exakt ett år sedan gjorde jag en första mätning på sex olika kroppsdelar. Arm, bröst, mage, höfter, lår och vader. Sedan dess har jag mätt mig då och då och igår gjorde jag ännu en mätning. Hela 45 cm är borta från min kropp. Känns fantastiskt! Jag har två mål som förhoppningsvis inte ligger allt för långt bort i tid. Ett måttmässigt mål och ett viktmässigt. Det dröjer ett tag till innan jag når mitt träningsmässiga mål, men jag är på väg och just nu har jag avverkat 37 av 100 pass. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 5 = noll