Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Kick-off

Godmorgon! För mig känns det dock nästan som lunch. Åkte hemifrån redan 5.30. Är på väg mot Vadstena och två dagars kick-off med jobb. Kändes lite vemodigt när tjejerna somnat igår. De senaste veckorna har varit för mycket tid ifrån dem vilket gör att jag känner mig lite tom i kroppen. Men, jag vet att de har världens bästa pappa som tar hand om dem. 

Som sagt, två dagars kick-off väntar. Skall bli kul att träffa alla kollegor. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × = 63