Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Före och efter

I veckan skrev jag lite kring mått och idag kommer en riktig boost för mig själv. Jag har kämpat det senaste året. Det har jag verkligen gjort, men idag fick jag verkligen svart på vitt hur mycket jag har kämpat. I morse tog Emil nya bilder på mig och jag jämförde med de som vi tog för ett år sedan. Vilken skillnad. Jag är så jäkla stolt över mig själv och vad jag åstadkommit! Det har varit mycket svett, men det är så värt det. Jag är värd det! 

Nu skall jag bara få min hjärna att förstå att det är jag som är tjejen till höger. Är ofta hård mot mig själv, tar största storleken i butiken och är sällan nöjd. Men skall jobba på den mentala biten också även om det inte är enkelt. 

Här har ni det, svart på vitt! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 + sex =