Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Redo för en ny vecka

Har haft en skön helg tillsammans med familjen och sådär lagom mycket att göra. Mycket tid tillsammans, men också mycket tid till fix här hemma. Den perfekta mixen helt enkelt. 

Idag avslutade vi söndagen med kalas för finaste Benjamin som fyllde 7 år. Efter det somnade tjejerna gott, Emil klippte gräset och jag gjorde veckans matlådor. Denna vecka blev det kycklingfilé med matvete och rostade grönsaker. Mumsigt! Så nu är jag redo för en ny vecka. 

Nu – sova! Godnatt! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× två = 18