Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Min lilla krigare

I förra veckan trillade Vera när hon skulle gå ner från trädäcket. Det är en liten nivåskillnad vilket gjorde att hon trampade fel. Hon skrek till och blev lite ledsen, men inte mer än så. Kommande två, tre dagar haltade hon lite smått, men de två senaste dagarna har det blivit värre. Hon har trillat mycket, inte velat stödja på benet, hellre krupit än gått och det har märkts tydligt att hon har haft ont. Så i morse fick Emil tid på vårdcentralen och sedan en tid för röntgen och sedan vidare till ortopedakuten. En fraktur på vadbenet blev domen.

Väldigt tråkigt, samtidigt som det känns skönt att ha fått svar. De gipsar inte i första läget på så små barn, utan tanken är att testa en vecka med stödstrumpa och smärtlindring och sedan skall vi se hur hon går då. Hoppas verkligen att hon inte skall ha så ont. Det är ju inte lite dåligt samvete jag haft nu under dagen.

Min älskade lilla krigare!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 × = tre