Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Godmorgon måndag

Godmorgon säger jag till måndag och en ny vecka. Veckan som passerat har varit minst sagt intensiv. En gnällig Vera som haft ont i sitt ben i kombination med tandsprickning x4, fem träningspass, mycket jobb och resterande tid har spenderats med familjen där vi hängt en hel del i trädgården. I lördags var vi på bröllop där en av Emils gamla fotbollskompisar gifte sig. 

Igår hade jag och Agnes ett par riktigt härliga timmar tillsammans på tu man hand. Vi inledde med hopptävlingar, fortsatte med lunch, skoshopping (vilket skutt hon tagit!) och avslutade med en mjukglass. Det var så härligt och välbehövligt att få vara bara hon och jag. Prata, skratta, kramas och bara vara. Både hon och jag behöver det och det känns så värdefullt att man faktiskt kan ta sig den tiden. Det är härligt att vara tillsammans hela familjen också, men just det där att kunna ge ett av barnen 100% fokus är viktigt för oss. 

Nu är jag på väg till jobb. Så här i efterhand hade det ju varit fantastiskt gött att vara ledig även idag och fått en riktigt långhelg, men med tanke på hur mycket jag har på jobb så hade jag nog inte kunnat slappna av ändå. Så ett par timmars jobb innan det är minihelg igen. 

Lite bilder från veckan kommer här
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × fyra =