Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Jag lever! 

Godmorgon världen! Jag lever. Det är bara det att jag är upptagen med att just leva (och överleva) därav lite tid över till bloggande. Ibland saknar jag det, men ibland hinner jag inte ens tänka på det. På dagarna är det intensivt jobb som gäller med inslag av träning, på kvällarna vill jag spendera all vakentid med barnen och när de somnat behöver jag Emil. Som ni hör. Livet precis som det skall vara. Vad säger ni? Saknar ni mitt skrivande? 

I detta nu sitter jag på bussen in mot jobb. Ännu en fullspäckad dag ligger framför mig. Tänkte även försöka få till en träningslunch. Skulle egentligen köra ett morgonpass, men eftersom att jag glömde både mina träningsskor och gymkort på jobb, så får det bli lunchpass istället. Inga ursäkter! 

Veckan som gått har varit bra. Emil fyllde år i förra veckan och i helgen som gick firade vi med ett dejtdygn. Vi åt gott, höll handen, lullade på stan utan mål, sov på hotell och njöt av varandras sällskap. Det var härligt och precis vad vi behövde. Ibland kan jag få lite dåligt samvete över att lämna bort barnen även när det inte ”behövs”, men samtidigt resonerar jag som så, att för att man skall kunna vara en bra förälder så behöver avbrott som dessa och bara fokusera på varandra. Har vi vuxna energi, kärlek och ork så kommer det gynna även de små. 

Här kommer lite bilder från veckan som gått. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× sex = 24