Add Comment Register

Spontantripp till Lalandia

fredag 7 juli 2017 kl 06:06

Förra fredagen skulle vi åka till Bakken tillsammans ett helt gäng. Ju närmre vi kom fredagen desto mer regn utlovades det. Det slutade med att vi på torsdagen fick ta beslutet att ställa in. Tivoli i ösregn tillsammans med små barn är inte optimalt om vi säger så! Istället funderade vi på andra alternativ och valet föll på Lalandia till barnens och vår glädje. Lina med familj hängde på, så vi började packa och på fredagen bar det iväg. 

Massor med bad, många skratt, härligt sällskap, god mat, lekland, klappa getter blev det. De andra åkte hem på söndagen medan vi stannade ytterligare en dag. 

Barnen älskade det även denna gång och det är så härligt att se dem i vattnet. Vera lärde sig fort att balansera med sina nya puffar, så hon låg där och flöt runt och Agnes är som vanligt mer under än över vattnet. 

Skriv ett svar


7 − fem =