Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Spontantripp till Lalandia

Förra fredagen skulle vi åka till Bakken tillsammans ett helt gäng. Ju närmre vi kom fredagen desto mer regn utlovades det. Det slutade med att vi på torsdagen fick ta beslutet att ställa in. Tivoli i ösregn tillsammans med små barn är inte optimalt om vi säger så! Istället funderade vi på andra alternativ och valet föll på Lalandia till barnens och vår glädje. Lina med familj hängde på, så vi började packa och på fredagen bar det iväg. 

Massor med bad, många skratt, härligt sällskap, god mat, lekland, klappa getter blev det. De andra åkte hem på söndagen medan vi stannade ytterligare en dag. 

Barnen älskade det även denna gång och det är så härligt att se dem i vattnet. Vera lärde sig fort att balansera med sina nya puffar, så hon låg där och flöt runt och Agnes är som vanligt mer under än över vattnet. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 + = elva