Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Äter rävar mops??

Såg en stor räv springa förbi våran baksida.. Törs man släppa ut Embla där bak nu?? Den kanske kommer och äter upp henne.. Haha nää tror räven är lika rädd för Embla som hon är för den.. Men rävskabb kanske.. Det skulle ju inte vara så trevligt om hon fick.. Men uppäten tror jag inte att hon blir.. I somras såg vi dessutom grävlingar här, det är riktigt otäcka djur fast dom håller sig nog oxå borta.. Embla är så stor och tuff så hon skrämmer bort alla som närmar sig hennes tomt..

Hon ser ganska skrämmande ut va!?!

IMG_9513CIMG52891

kommentar på Äter rävar mops??
  1. sawiik skrev

    Haha, hon ser ju jätte snäll ut! Men jag tror nog hon ser skrämmande ut när hon skäller. :) Du ser ganska lätt om en räv har skabb, ser den pigg och fin ut i svansen och övrig päls så behöver du inte oroa dig för rävskabb. Har också rävar som springer här.

    Sv: Vi får ta nya tag imorgon då med promenaden! :) Blåst har det gjort här med. Hoppas vädret är bättre imorgon för då ska vi på babysång igen. Så då kommer jag ut i alla fall. :)


Kommentera