Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Blää vill inte

Fick trevlig besök från London idag men det slutade inte så trevligt.. Ena pojken kräktes och vi hoppas verkligen inte, både för deras och våran skull, att det inte är magsjuka. Jag har verkligen ingen lust med  det igen, men det är ju inte mycket man kan göra åt det isf.

I övrigt så är vi förkylda här hemma, Vince störs väldigt av sin hosta på natten (jag med). Jag känner mig lite hängig och tung i huvudet och Daniel känner sig oxå lite småhängig så vi får väl se vart det slutar, hellre det än magsjuka iaf. Jag hoppas att vi klarar oss för helgen kommer med lite roligheter, kanske en liten utflykt på lördag med Erik och hans syster från London med barn och sen kanske deras andra systrar, om alla får vara friska. På kvällen blir det lite tjejkväll med god mat och kanske vin eller nåt annat gott, kanske till och med utgång får se vad kvällen har att erbjuda.

Var hos frissan idag, just nu känner jag mig inte speciellt nöjd. Känner mig lite som en gammal kärring, får hoppas att det känns bättre när jag har fått fixa till det själv.3

kommentarer på Blää vill inte
 1. sawiik skrev

  Håller tummarna för att ni slipper magsjuka! Allt bra annars? Längesen vi pratades vid.

  Jag fattar inte det, att man kan känna sig som en gammal kärring efter att ha varit hos frissan. Hänt mig hur många gånger som helst! Men oftast brukar det ju kännas lite bättre efter ett par dar. Men ändå, måste nog vara stylingen eller hur frisören klipper. Nästa gång ska jag säga att jag vill se ung & tonårsaktig ut. 😉

  Kram på er!

 2. Annso skrev

  Håller tummarna för att ni slipper magsjukan för det är verkligen vidrigt! Kram

 3. sawiik skrev

  Ja, fick han utslag också så bör det ju bero på en infektion & inte vanlig magsjuka. Så hoppas ni slapp!!

  Haha, ja bloggandet går i perioder för mig med. hade gärna bloggat oftare men får knappt någon tid vid datorn & ibland inte ens via mobilen. Love är ju på allt konstant så ibland orkar jag inte bråka. Jorå, det funkar. Vi håller ju sams men ska lägga ut huset på försäljning och ta det därifrån.

  Kram!


Kommentera