Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Egentid

Fy sjutton, nu är jag trött och jag vet en som kommer ha träningsvärk imorrn.. Sitter nyduschad i morgonrock i soffan.. Har varit på mitt första steppass, jobbigt men kul så det kommer jag nog fortsätta med.. Man får ju blodad tand när man väl sätter igång men av erfarenhet så ska jag nu ta det lite lugnt och inte köpa årskort, det brukar sluta med att det dras pengar från kontot varje månad men musklerna och konditionen blir bara sämre och sämre.. Jag ledsnar med andra ord, så nu ska jag mjukstarta lite och bara köra ett pass i veckan.. Det blir ju några promenader i veckan oxå..

Det var faktiskt skönt att komma iväg själv för en stund och tänka på annat, man hade fullt upp att hålla koll på steg och grejer så man kunde inte tänka på annat.. Men när vi stretchade så kom jag på att jag har ju faktiskt en son hemma och längtade hem.. Och när jag kom hem möttes jag av ett stort leende, det är kärlek det..
Kommentera