Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En heldag i Linköping och nya skor till Vince

Vi hade en jättemysig dag igår med bästa Sara och lilla Stina.. Plockade upp dem tidig förmiddag och for till Linköping.. Första stoppet blev Ikea där Sara shoppade lite småsaker och vi lunchade sen tog vi en liten promenad över till Skopunkten där jag letade skor till Vince men dem hade inga vettiga gåskor.. Så tillbaka till Ikanohuset och in på varenda ställe som har skor, blev tillslut ett par Rådisskor från Din sko för 300kr.. Helt okej med tanke på att han jämförde dem med Kavat som kostar dubbelt så mycket, så jag är nöjd och Vince har börjat vänja sig gå med dem på fast han gjorde en liten vurpa på altanen så han fick ett litet sår ovanför ögonbrynet och är röd på ögonlocket nästan som en liten blåtira..

Nya pjucken

Picture0057

Efter lite shopping åkte vi till Cloetta Center på bomässa, var trevligt att gå runt och kolla lite men man blev sugen på mycket till huset.. Nu garageport, jacuzzi och ja lite mer 😉 Sen packade vi in oss i bilen igen och åkte hem till Sara och Rickard och väntade på att killarna skulle komma hem.. Dem plockade med sig Chinafood på vägen hem, mmmmmmm, som vi satt ute och åt faktiskt väldigt mysigt.. Får passa på så länge man kan..

Idag vet jag inte vad som händer, ska väcka Daniel snart men det blir väl till att gå ut nåt iaf..
Kommentera