Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Herregud vilken natt

Har inte sovit bra inatt. Precis innan jag skulle sova så läste jag att det varit villainbrott här i stan förra veckan plus att polisen åkte runt med blåljus, vilken egentligen borde kännas lite tryggt. Men istället blev jag jätterädd och orolig, vet inte vad som hände men fick typ nån panik. Daniel fick komma hem från jobbet nån timme för att jag skulle kunna slappna av och sova. Helt sjukt, en vuxen människa ska väl kunna sova själv….. Idag känns det bara pinsamt.

Vince är lämnad på fsk, tog faktiskt en promenad ner idag när det är så fint väder. Jag tänkte vila en liten stund i soffan sen är det bara att ta fram skolböckerna och sätta igång och plugga. Ikväll är det step på Korpen=)

Ha en bra dag alla!
Kommentera