Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Inte så smart

I julklapp fick jag ett kort från min morbror där jag fick välja min egen present.. Jag valde en pilatesboll och det ingick en dvd med instruktioner så nu tänkte jag; nu jävlar ska jag köra igång med den!! Så jag satte mig i soffan och kollade på dvdn  och så skulle jag köra den igen samtidigt med bollen, men säcka ihop totalt, blev skittrött.. Skulle nog ha tagit fram bollen på en gång..

Men nu ringde det på dörren så då blev jag lite piggare iaf, kanske skulle ta fram bollen ändå.. Jobbigt med mat blev det oxå, idag var det Daniel som skulle laga mat men så kom han på att han hade fystest på brandkåren så det fick bli min uppgift iaf.. Han skulle gjort rödspätta och jag har ingen aning om vad man ska göra med den så jag får väl hitta på nåt annat då.. Tips någon?? Har dessutom inget tinat :S
Kommentera